Omgevings Manager

Je gaat het maken als

Hoge baangarantie

Omgevings Manager

Je gaat het maken als

HBO
€ 2.700 - € 4.800
Dit is een schatting van wat je kunt verdienen per maand. Wat je uitbetaald krijgt hangt ondere andere af van hoeveel ervaring je hebt en welke opleiding je hebt gedaan. Bij sommige bouw- en infraberoepen word je per 4 weken betaald, waardoor het maandbedrag wat hoger kan zijn.
De omgevingsmanager zorgt dat de buurt weet van de veranderingen, en regelt dat alles in lijn is met de Omgevingswet. 

Jij ziet de wensen buiten de bouwplaats

Daarnaast houd je contact met de gemeente en de betrokken bouwbedrijven. Bij grote projecten is het niet alleen een enorme drukte óp de bouwplaats. Ook buiten de bouwplaats verandert er veel. Tijdelijke wegen, een andere route voor fietsers, omwonenden die last hebben van lawaai: het kan allemaal voorkomen. De omgevingsmanager zorgt dat de buurt weet van de veranderingen, en regelt dat alles in lijn is met de Omgevingswet. Daarnaast houd je contact met de gemeente en de betrokken bouwbedrijven. Je maakt makkelijk contact met mondige mensen en vindt het leuk om te zoeken naar een manier die voor iedereen werkt. Jij zorgt ervoor dat iedereen in de omgeving positief is over het bouwproject!

Welke opleiding heb je nodig?

Er is geen speciale opleiding om omgevingsmanager te worden. Met onderstaande opleiding heb je een juiste basis. Je kunt je daarna verder specialiseren in de praktijk of door cursussen te volgen.


Verder kun je ook omgevingsmanager worden doordat je veel ervaring hebt opgedaan in de bouw als werkvoorbereider

Werken en leren tegelijk?