Uitvoerder

Je gaat het maken als

Hoge baangarantie

Uitvoerder

Je gaat het maken als

HBO|MBO-4
€ 3.000 - € 4.500
Dit is een schatting van wat je kunt verdienen per maand. Wat je uitbetaald krijgt hangt ondere andere af van hoeveel ervaring je hebt en welke opleiding je hebt gedaan. Bij sommige bouw- en infraberoepen word je per 4 weken betaald, waardoor het maandbedrag wat hoger kan zijn.
Ben jij een echte fixer, vind je het leuk om met veel mensen samen te werken en om een team aan te sturen? 

Coach jij het team op de bouwplaats?

Dan ben je als uitvoerder helemaal op je plek. Ben jij een echte fixer, vind je het leuk om met veel mensen samen te werken en om een team aan te sturen? Dan ben je als uitvoerder helemaal op je plek. Op basis van de planning en overzichten van de werkvoorbereider gaat de uitvoerder op de bouwplaats aan de slag. De uitvoerder weet precies wie wat moet doen. Je zorgt ervoor dat iedereen veilig werkt, budgetten niet worden overschreden en dat het project op tijd klaar is.

Bouwplaatsen zijn er in alle soorten en maten. Je begint vaak met een klein project. Hoe meer ervaring je hebt, hoe groter en complexer de bouwplaatsen die jij onder je hoede krijgt. Verantwoordelijk werk dus. Je kunt laten zien dat jij beslissingen kunt nemen, het voortouw neemt en regelt dat het voor elkaar komt!

Ontdek de opleidingen

Werken en leren tegelijk?

Loop mee met Babette, uitvoerder bovengrondse infra
Zorg dat alles op rolletjes loopt. Dat is de taak van Babette. Ontdek hoe haar dag eruitziet en of het beroep van uitvoerder bovengrondse infra iets voor jou is.
Carmen coacht iedereen op de bouwplaats
Dit is Carmen en als uitvoerder zit zij geen dag stil. Bekijk hier hoe haar werkdag eruit ziet!