We vertellen je alles over overstappen

Tijdens de gratis online informatiebijeenkomsten (i.s.m. WijTechniek)

Elke maand ben je op een dinsdag van 12.00 – 13.00 uur van harte welkom bij onze online informatiebijeenkomst over overstappen naar de bouw, infra en techniek. Hier kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de sectoren (in samenwerking met WijTechniek).

Je krijgt informatie over de ontwikkelingen in de bouw & infra, en in de techniek. Hoort van begeleiders welke mogelijkheden er zijn voor mensen die overwegen over te stappen. En een zij-instromer vertelt over zijn of haar ervaring. Een snelle en handige manier dus om je te oriënteren of de overstap naar de bouw, infra en techniek iets voor jou is.

Switch naar de bouw en infra

In de bouw en infra zijn banen voor mensen die binnen willen werken, of juist veel buiten willen zijn. Banen waar je met je handen werkt of waar je juist moet rekenen en organiseren. Altijd ‘maak’ je iets, kun je werken aan je eigen ontwikkeling én draag je bij aan de ontwikkeling van Nederland. 

Kijk terug

We zetten speciaal voor jou (stukken van) de online informatiebijeenkomsten online. Zodat je alvast kunt kijken wat we tijdens de online bijeenkomsten zoal bespreken, luisteren naar hoe anderen het gedaan hebben en zien wat de mogelijkheden in de sector zijn.  

Adviseur Laura aan het woord

Dit doet een persoonlijk adviseur

Stel dat je een overstap naar de bouw en infra overweegt. Dan wil je graag weten wat er mogelijk is, hoe je verder moet gaan, of jouw talenten matchen met bepaalde beroepen. De persoonlijk adviseur helpt je het antwoord op die vragen te vinden. Laura Kokx is adviseur in de regio Amsterdam en Flevoland. Zij vertelt wat je moet weten over switchen. Ook als werkgever.

Contact met onze adviseurs

Je hoeft het niet alleen uit te zoeken

Switchen naar de bouw en infra is voor iedereen anders. Onze adviseurs helpen je verder.