Baan met Toekomst

7 juni 2023

Baan met Toekomst

7 juni 2023

van 9:00 tot 21:00 uur Amsterdam, NDSM Loods
Ontdek welk werk bij jou past op het grote Oriëntatie Evenement van Baan met Toekomst. Hier doe je ideeën op over hoe we Amsterdam verduurzamen en welke banen hiervoor nodig zijn. 

Maak je kennis met meer dan 50 werkgevers die werken aan het duurzamer maken van de stad. En kun je zelf aan de slag in allerlei workshops. Kortom, genoeg redenen om te komen.

Op het Oriëntatie Evenement zijn meer dan 50 werkgevers aanwezig. Zij bieden verschillende workshops waarin je kan zien en ervaren wat het vak van bijvoorbeeld een monteur, werkvoorbereider, engineer, planner, calculator, projectleider of hovenier inhoudt. Je kan met werknemers van de bedrijven in gesprek over wat zij op een dag doen. En ontdekken welke (om)scholingsmogelijkheden er voor jou zijn. Ook kun je je inschrijven voor verschillende bedrijfsbezoeken of het bezoeken van projecten waar deze bedrijven aan werken.

De adviseurs Bouw & Infra van Jij gaat het maken zullen ook aanwezig zijn om mensen te informeren en kandidaten te helpen bij de overstap. 

Terug naar evenementenkalender