Online informatiebijeenkomst 19 november

19 november 2024

Online informatiebijeenkomst 19 november

19 november 2024

van 12:00 tot 13:00 uur Online

Denk eens aan een overstap naar de bouw, infra en techniek. Daar is een ongekende diversiteit aan beroepen en de kans op een baan is enorm.

Zin om je carrière om te gooien? Doen waar je echt gelukkig van wordt? Denk eens aan een overstap naar de bouw en infra of techniek. Daar is een ongekende diversiteit aan beroepen en de kans op een baan is enorm. Er zijn banen voor mensen die binnen willen werken, of juist veel buiten willen zijn. Banen waar je met je handen werkt of waar je juist moet rekenen en organiseren. Maar altijd ‘maak’ je iets, kun je werken aan je eigen ontwikkeling én draag je bij aan de ontwikkeling van Nederland.


Van 12.00 – 13.00 uur ben je van harte welkom bij onze online informatiebijeenkomst (georganiseerd in samenwerking met WijTechniek). Hier kun je geheel vrijblijvend eens kennismaken met de sector.


Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer informatie over de ontwikkelingen in de sectoren bouw, infra en techniek. Hoor je van begeleiders welke mogelijkheden er zijn voor mensen die overwegen over te stappen. En vertelt een zij-instromer over zijn ervaring. Een snelle en handige manier dus om je te oriënteren of de overstap naar de bouw, infra en techniek wat voor jou is.Aanmelden voor het evenement
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.